Welkom op de website van
Partytip

Alle soorten feesten voor uw school!

Schoolfeest / -gala / -bal:

 

Een super leuk idee voor uw schoolfeest is het boeken van Partytip! Wij komen die avond namelijk met een krachtige geluidsset, een grote lichtshow en eventueel met special effects zoals confetti shooters, rook of sneeuw!

Deze avond wordt verzorgd door het team van Partytip met verschillende acts en leuke entertainment. De voetjes zullen zeker van de vloer gaan en van een polonaise door het gehele gebouw bent u zo goed als verzekerd.

We zullen niet alles verklappen, maar een avond om nooit te vergeten is gegarandeerd!

Examengala:

Speciaal voor scholen:

U wilt een spetterend examengala / -feest gaan organiseren voor uw geslaagde leerlingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen de avond zoals hierboven wordt genoemd met een extra feestelijk tintje!

Speciaal voor geslaagden:

Als je zojuist je diploma in ontvangst hebt genomen, ben je echt toe aan een knalfeest! Alle specificaties die hierboven genoemd worden, zullen worden toegepast aan uw examengala, maar dan met een extra feestelijk tintje!


Voor verdere vragen of een prijsopgave: contact en info.

De prijsopgave wordt gebaseerd op de grote van de locatie, het aantal feestgangers, wat uw budget is en welk formaat show u besteld.