Welkom op de website van
Partytip

FOAM - FOAM - FOAM en nog eens FOAM!

Partytip heeft een grote ervaring op het gebied van het organiseren van schuim feesten van groot tot klein. Wij hebben al schuimparty's verzorgt voor verschillende buurthuizen, clubs en feesttenten, voor elke locatie op maat aangepast.

Schuimfeest: Publiekstrekker maar ook pure entertainment!

Schuimfeesten zijn weer helemaal terug! De schuimfeesten die Partytip levert zijn naast de grote publiekstrekker ook echt een spektakel! Wij beschikken namelijk over een schuimkanon. Dit kanon spuit zijn schuim over het publiek heen in alle richtingen. 

De medewerker van Partytip komt ruim voor het feest bij u om de locatie te bekijken en afspraken te maken over de hoeveelheid schuim die de desbetreffende avond wordt gebruikt.

Op de avond van het feest zal de Partytip medewerker ruim op tijd aanwezig zijn om het schuimkanon te installeren. Deze medewerker blijft de gehele avond aanwezig om het kanon te bedienen en er een echt spektakel van te maken.

 

Uw hoeveelheid schuim wordt aangepast aan het aantal personen, hoe hoog de schuim moet komen te staan en natuurlijk aan uw budget!


Voor meer informatie: contact en info