Welkom op de website van
Partytip

Verhuur

Karaoke:

  • Een kleine karaoke set tot ongeveer 50 personen. 2 microfoons, mengpaneel, groot scherm, vele karaoke hits en een speaker maken uw avond compleet. Voor €100,- is de kleine karaoke set te huren die simpel te bedienen is.
  • Een grotere karaoke set tot 75 a 100 personen. 2 microfoons, mengpaneel, beamer met scherm, vele karaoke hits en een geluidsset. Voor €150,- is deze set te huur. 

Verlichting:

Verlichting op maat nodig voor uw feest? Partytip heeft het! 

Wij bezitten heel veel verlichting voor kleine tot grote feesten en partijen. Sfeerverlichting, discoverlichting of statisch licht, Partytip heeft het!

Rookmachine:

Een kleine 800 watt rookmachine voor een kleine gelegenheid of discofeestje. Kosten voor het huren van deze rookmachine zijn €25,- inclusief vloeistof. Bezorging is mogelijk.  

Een krachtige 2000 watt rookmachine voor een extra effect of voor het extra leuke tintje aan uw themafeest. Geeft een klein beetje Co2 effect. Kosten voor het huren van deze rookmachine zijn €35,- inclusief vloeistof. Bezorging is mogelijk.

Rookvloeistof:

het kopen van 1 of 5 liter rookvloeistof is mogelijk.

DJ Booth:

  • 2x Pioneer CDJ 1000 MK3 en een DJM-800 in keurige afgewerkte flightcases. 

Truss:

  • 2x 2m prolight truss inclusief wind up statieven. Kosten voor het huren van dit pakket is €35,-. Bezorging is mogelijk.

Confetti shooter:

  • Een confetti shooter op afstand bestuurbaar. Dit mega confetti kanon werkt op een compressor. Beschikt over 3 buizen die handmatig na elk schot gevuld kunnen worden met zowel confetti maar ook met T-shirts, bloemenslingers of andere leuke dingen. Plezier gegarandeerd! Kosten voor het huren van dit confetti kanon is €150,-. Bezorging is mogelijk.

Geluidsinstallatie:

  • Al een DJ aanwezig binnen de familie? Of geen behoefte aan een knalfeest maar wel een achtergrondmuziekje van goede kwaliteit? Onze geluidsset is aan te passen naar verschillende formaties. Vraag naar de mogelijkheden.
  • Zo hebben wij ook één actieve speaker voor de achtergrond muziek. Deze speaker beschikt over veel ingangen zoals een USB ingang, AUX ingang, microfoon ingang en tulp ingang. Bezorging is mogelijk.

Catering:

Catering verhuur bij Partytip is een extra onderdeel die wij bieden. 

U kunt bij ons informeren naar eventueel verschillende buffetten en of hapjes. 

Ook kunnen wij uw feest voorzien van alle benodigde materialen zoals glazen, bekers, dienbladen, sta tafels, partytenten, etc.

Alles wordt op uw feestlocatie afgeleverd en wordt weer opgehaald. 


Vraag hiervoor naar alle mogelijkheden.
Iets nodig wat hier niet tussen staat? vraag naar de mogelijkheden.